Massa volk op Zomerhappening (+ foto's)

Het prachtige zomerweer én een bijzonder leuke affiche zorgden voor een massale toeloop op de Zomerhappening in het park van het Hof Ten Hemelrijk. Het thema ‘kwakzalverij’ liet duidelijk de fantasie op hol slaan. Komische acts, straattheater, absurdisme … het was er allemaal.

De namiddag was voor de kinderen met als hoogtepunt het optreden van Kapitein Winokio. De groene arena was te klein om alle toeschouwers een plaatsje te gunnen. De Kapitein had geen enkele moeite om de kinderen op zijn hand te krijgen.

De avond was voor de volwassenen met een optreden van De Piepkes (Frederik Sioen, Roland Van Campenhout en Pieter-Jan De Smet) en van illusionist Gili. De mannen en vrouwen van Nijdrop mochten in de late uurtjes tevreden terugblikken op een bijzonder geslaagde editie van de Zomerhappening.

Klik op de foto’s voor een dia-show. Foto’s gratis te downloaden.