Your ships sing for you (Uw schepen zingt voor u)

Cultuur is meer dan een groot evenement met dure vedetten. Dat bewijst Zomerkiosk, een kleinschalig cultureel gebeuren van de Merchtemse cultuurraad. Vanavond is het de derde en meteen laatste editie op de parking achter het August De Boeckhuis.

Er wacht u heel wat muzikaal en ander plezier. Vanaf 19 uur kan u gaan volksdansen met live volksmuziek. Een kwartiertje later is er een optreden van Music Time uit Peizegem, de bijna jarige ‘fanfare van den Boskant’. Music Time staat altijd garant voor frisse, verrassende optredens. Om 20 uur is er opnieuw volksdans met het Merchtems Volks Theater.

Om 20.30 uur wordt Zomerkiosk afgesloten met een optreden van de Sitltwalkerspartyband, een big band met jazzy muziek en evergreens. De kers op de taart is een verrassingsoptreden van cultuurschepen David De Valck. Hij treedt in de voetsporen van zijn collega Mario Vandevelde die in Peizegem ‘Het land van patekes en friet’ zong.

Allen daarheen!

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk