Pitched Black met nieuwe CD

Je kan ze gerust ‘oude rotten in het vak’ noemen, waarbij ‘oud’ staat voor ervaring en niet zozeer voor leeftijd. Al zijn ze ook geen zestien meer, de mannen van Pitched Black. Zes jaar geleden brachten ze hun eerste CD uit ‘Into the Void’. Nu is er met ‘Right on Time’ een opvolger waar ze trots op kunnen zijn.

Pitched Black (‘pikkedonker’ in het Nederlands) bestaat uit Ronny De Paepe (IT-technicus), Kris De Backer (drukker), Kris Paeme (inningsbemiddelaar) en Stijn Van Lier (kok-aan-huis). Zij brengen stevige power rock. ‘Right on Time’, een mix van eigen nummers, is professioneel gemaakt en werd zelfs in het buitenland afgewerkt. De opnames gebeurden in de Voodoo Studio.

Gerepeteerd wordt er in Peizegem en geregeld kan je Pitched Black aantreffen in jeugdclubs en op kleinere festivals. Wie een CD wil aanschaffen kan dat o.m. doen via de webstie www.pitchedblack.com en in diverse cafés in Opwijk en daarbuiten: Thursdays, Bierhuis, Kevers, De Werker, Den Bruinen (Mazenzele) en ’t Excuus (Steenhuffel).

Wil je ze live gaan horen dan kan je op vrijdag 17 juni om 21.30 terecht in ’t Kelderken in Wieze.