Opwijk werkt aan brochure lokale producenten

Opwijk werkt met de buurgemeenten Aalst, Affligem en Asse aan een brochure om lokale telers en hun voedingsproducten beter bekend te maken bij de burger. Het gaat om groenten, fruit, honing, zuivelproducten en meer.

In de brochure zal per gemeente een overzicht worden opgenomen van lokale producenten/telers  met informatie over het geteelde (voedings)product, thuisverkoop, adres, bedrijfsinfo, enzovoort. Deze brochure zal naast info over de ‘korte (voedings)keten’ een handige kaart bevatten met aanduiding van alle producenten en met nuttige links.

Het gemeentebestuur roept de lokale telers en voedingsproducenten op om dringend hun contactgegevens door te geven aan milieuambtenaar Eric Roelands. De opname van info in de brochure is gratis.

Meer info: Eric Roelands – milieuambtenaar | GAC I – Marktstraat 55 – 1745 Opwijk – 052 36 51 31 – Eric.Roelands@opwijk.be