Vijftigste kermis in Mouzel

De weermannen en weervrouwen beloven goed weer met Mouzel kermis. En dat is zeer welkom want de kermis van 30 juli tot 3 augustus is een feesteditie. Al 50 jaar lang wordt er immers kermis gevierd. Het kermiscomité (zie foto) zorgde dan ook voor een uitgebreid en divers programma.

Het begint al op donderdag met de opening van het maĂŻsdoolhof (zie elders op onze website) om 18 uur en met een voetbalwedstrijd tussen Eendracht en Schepdaal om 19.30 uur (terreinen Vossestraat). Vrijdag is er een wielerwedstrijd voor juniores (18 uur), een gezellige avondmarkt (vanaf 18 uur) en om 22 uur start een kermisfuif in zaal Den Bruinen.

Zaterdag is er een beachvolleytornooi en een aspirantenkoers (allebei om 14 uur), vanaf 19 uur is er het kermisterras van het Davidsfonds en om 20 uur is er een optreden van La Cuenta achter de kerk.

Zondag dan is er een petanquetornooi (11 uur), de wandelzoektocht van de Landelijke Gilde en een fuif in Café Den Bruinen.

Maandag tenslotte is er de 50ste grote jaarmarkt voor paarden, kleinvee en pluimvee. Er zijn de ruilbeurs van KVLV, hondenshows, oude ambachten en randanimatie. Om 16.30 volgt de ballenworp op het kerkplein.