Nieuwe show van Les Truttes op Midzomer Wambeek

Midzomer Wambeek is vandaag begonnen aan de opbouw van de 22ste editie van het driedaagse dorpsfestival op de weide tegenover de parochezaal.

Op vrijdag 31 juli wordt gestart met de alom bekende schuimparty, met als DJ-acts onder meer de twee Schepdaalse broers Stereo Killah, vorig jaar nog op het podium van TomorrowWorld. Nieuw dit jaar is DJ F.R.A.N.K., resident in Carré op zaterdag en zondag en afsluiter is DJ Daddy K, een begrip in de wereld van de hip-hop en R&B.

Op zaterdag 1 augustus staan Les Truttes op het grote podium met hun nieuwste show Popaganda. Nieuwe kostuums, nieuw decor, nieuwe songs maar ze beloven dezelfde ambiance als altijd. Aansluitend is er Hits On Tour, live muziek en pretentieloos amusement.

Ook op zondag 2 augustus wordt de succeslijn van de vorige jaren doorgetrokken. Zondag is een familiedag bij uitstek met het traditionele mosselfestijn en het gratis straatspektakel Strapatzen. Een internationaal en select gezelschap straatartiesten zorgen voor een mooie familiedag. Voor de 4de maal op rij loopt op zaterdag in Sint-Pieters-Leeuw een gelijkaardig programma.

Het Midzomerweekend biedt ook nog een schitterend slotspektakel: vijf acrobaten brengen een voorstelling die refereert naar warme zomerse middagen in Cuba.

De voorbije 21 jaar werd door vzw Midzomer meer dan 140.000 euro uitgereikt aan diverse goede doelen met een lokale band. Dit jaar wordt deze traditie verder gezet met ondersteuning aan de vzw’s Dais, Zonnestraal en Kruikenburg.

Het volledige programma van Midzomer Wambeek vind je hier.