Vanavond wordt KOTK-Opwijk op gang geschoten

Vanavond om 20.30 uur wordt het grote marathonweekend van Kom Opwijk Tegen Kanker op gang geschoten met een denderend optreden van Jelle Cleymans (van o.m. Spring) en Jonas Van Geel (Tegen de Sterren Op) in de schuur van het Hof Ten Hemelrijk.

Vrijdag neemt Spits FM een vliegende start voor zijn 48-uren marathon. Vanaf 19 uur vind je hen in een hoek van het Cafetaria van datzelfde GC voor 48 uur onafgebroken radio met interviews, sfeerbeelden maar voor vele mooie gesponsorde muziekjes.

Een uurtje later wordt de eerste schaar gezet in de ‘100 mooiste van Opwijk’, een tweede marathon waarin deze keer een aantal kappers uit Opwijk en omgeving hun uiterste best doen met kam en schaar. Uiteraard gaat de opbrengst naar Kom Opwijk Tegen Kanker. Afspraak in het Groene Zaaltje.

Nog om 20 uur start in de schuur van het GC de KOTK-quiz met bingo. Ploegen van vier deelnemers krijgen 100 algemene kennisvragen. Morgen brengen wij u een nieuw artikel met de activiteiten van zaterdag en zondag.