Al 63 knipbeurten voor Kappers met een Hart

Al 63 Opwijkenaars hebben een kapbeurt gereserveerd tijdens de KOTK-marathon (17-19 april) van Kom Opwijk tegen Kanker. Kappers met een Hart gaan aan de slag op vrijdag 17 april om 20 uur en de laatste lok zal in de plooi worden gelegd op zaterdag 18 april om iets voor 21 uur.

Het minste wat je kan zeggen is dat het een origineel initiatief is: je haar laten knippen of verzorgen en meteen de Kom Op Tegen Kanker actie steunen. De kappers vind je vrijdag en zaterdag in het Groene Zaaltje van het Hof Ten Hemelrijk.

Zaterdag rond 14 uur komt weerman Frank Deboosere (peter van de actie) met een cameraploeg langs om de Opwijkse kappers én de organisatoren van Kom Opwijk tegen Kanker een hart onder de riem te steken.

Wil je nog een kapbeurt reserveren of een scheerbeurt want er komen ook twee barbiers, surf dan nu als de bliksem naar http://www.komopwijktegenkanker.be/kappers-met-een-hart.php