Erbie Challenge brengt Opwijks carnaval naar Koninklijk Paleis

In Opwijk zijn een aantal carnavalisten druk bezig met de zogenaamde Erbie Challenge. Wie genomineerd wordt, moet niet een ijskoude douche nemen zoals bij de Ice Bucket Challenge, maar ‘iets doen met carnaval, prinsen en koningen’.

Het is de bedoeling het carnaval van Opwijk te promoten en de ‘prinsen en koningen’ zullen allicht carnavalprinsen en –koningen zijn.

Toen D.M. (wij geven enkel de initialen van de genomineerde om te vermijden dat hij zou opgepakt worden als terrorist) aan de beurt was, nam hij die prinsen en koningen wel letterlijk.

Hij trok naar het koninklijk paleis in Brussel (prinsen en koningen) om er een affiche van het Opwijks carnaval te overhandigen. Toen de koning niet thuis bleek, hing hij de affiche dan maar eigenhandig op aan het hekken rond het paleis.

Grote carnavalstoet in Opwijk centrum: zondag 29 maart!