Twee doden bij zwaar ongeval op de Klei (+ video)

Zaterdagavond omstreeks 19.20 uur botste een motorfiets om een onbekende reden frontaal op een personenwagen op de Klei in Opwijk. Daarbij zijn twee mannen, de bestuurder en de passagier van de motorfiets, om het leven gekomen. Ook in de wagen die werd aangereden, vielen twee gekwetsten. Zij werden overgebracht naar het Onze-Lieve-Vrouwziekenhuis in Asse.

De twee slachtoffers zijn een man van 47 uit Schaarbeek. Hij bestuurde de motor die, wellicht door overdreven snelheid, tegen een tegenligger knalde. Ook zijn passagier, een 27-jarige uit Opwijk, bezweek aan zijn verwondingen.

Het parket stuurde een deskundige ter plaaatse om de omstandigheden van het ongeval te onderzoeken. Daardoor bleef de Klei van 17.20 tot 21.30 uur totaal afgesloten. Na het afronden van het plaatsbezoek werd de weg weer vrij gegeven. (Foto: VTM Nieuws)