Blijf-fit-week 2017

De sportdiensten van Ninove en Lede slaan opnieuw de handen in elkaar om samen de Blijf-fit-week voor 50-plussers te organiseren.

In 2017 gaat de reis richting de Costa Brava in Spanje. De senioren verblijven van 8 tot en met 15 juni 2017 in viersterrenhotel Evenia Olympic Palace in Lloret de Mar. De deelnemers worden vergezeld door begeleiders van de sportdiensten die hen een dagelijkse portie sport en beweging voorschotelen. Zo staan er strandspelen, een wandel- en fotozoektocht, kubbs en allerlei andere sporten op het menu. ’s Avonds wordt er door de begeleiders ook gezorgd voor de nodige animatie en ontspanning.

Kostprijs: 769 euro per persoon op basis van een tweepersoonskamer. All-in formule in het hotel, annulatieverzekering, vervoer met het vliegtuig, vervoer van en naar luchthaven (zowel in Belgi√ę als Spanje) zijn in deze prijs inbegrepen.

Inschrijvingen bij de sportdienst: 054 33 93 97- sport@ninove.be

Topartikels editie Ninove-Dender