Spaanse vloot voor tiende intocht van Sinterklaas

De Sint-Nicolaasvrienden organiseren op zaterdag 19 november 2016 in samenwerking met Hubert Simoens, uitbater van café Den Belleman, opnieuw de feestelijke intocht van Sinterklaas. Omdat het ondertussen al de tiende keer is dat de Sint en zijn Zwarte Pieten aanmeren op rechteroever, leveren de organisatoren een extra inspanning om dit kinderfeest nog grootser te maken.

Voor deze jubileumeditie zal de grote kindervriend met meerdere boten, zeg maar een heuse Spaanse vloot, Ninove binnenvaren. Strooipieten, cadeaupieten, dakpieten en
 de pietenband zorgen voor ambiance.  Vanaf 13 uur is iedereen van harte welkom op de Denderkaai, waar de kinderen door ballonnenplooiers en vlaggenmeisjes zullen ontvangen worden. Vanaf 13.30 uur tot de stoomboot aankomt halen de Totoff Clowns, twee knotsgekke circusclowns met internationale ervaring, hun grootste trukendoos boven. Het aanmeren gebeurt tegenover cafĂ© Den Belleman. Na het officiĂ«le ontvangst door de burgemeester en haar schepenen zal de Sint in het cafĂ© snoepzakjes uitdelen. Mede dankzij de steun van enkele sponsors en sympathisanten kan dit evenement nog altijd gratis aangeboden worden.

Wil je dit kinderfeest steunen of wens je meer info: nico.stevens@telenet.be.

Topartikels editie Ninove-Dender