KEVA geeft concert op Brusselse Grote Markt

Na een korte zomerstop moesten de leden van Koninklijke Harmonie Kunst, Eer en Vermaak Aspelare (KEVA) meteen vol aan de bak want er wacht hen een drukke concertdag op zondag 11 september.

Het jeugdorkest start om 11 uur met een aperitiefconcert in Hof ter Beke in Nederhasselt, ter gelegenheid van kermis Nederhasselt. Vanaf 13 uur mogen ze op diezelfde kermis de bezoekers van de rommelmarkt, georganiseerd door De Gezinsbond, muzikaal begeleiden bij het zoeken naar enkele leuke spulletjes.

Op diezelfde zondag wordt het harmonieorkest om 18 uur in Brussel verwacht waar het in het kader van Taptoe Brussels 2016 een concert brengt op De Grote Markt.

De Taptoe is een internationale muziekparade (Brussels Tattoo) van de Koninklijke Muziekfederatie van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest op de Grote Markt met deelname van enkele talentvolle internationale orkestleiders. In het kader van Taptoe Brussels vinden gedurende het hele weekend ook concerten door harmonies, fanfares en brassbands plaats op de Grote Markt. Op zaterdag 10 september van 14 tot 19 uur, op zondag van 11 tot 22 uur met dus een optreden van KEVA om 18 uur.

Topartikels editie Ninove-Dender