Hoek Gentsestraat/Preulegem wordt residentie Belleman

Op de hoek Gentsestraat/Preulegem werd onlangs een projectgrond met een totaaloppervlakte van  2.250 m² aangekocht met een vergunning voor het bouwen van 45 appartementen plus 45 ondergrondse parkeerboxen. Hier komt weldra de nieuwe residentie die de naam “Belleman” krijgt. Hiermee verwijst projectontwikkelaar Brody niet naar het gelijknamig café op Rechteroevermaar wel naar Hans Van Laethem, ereburger van de stad Ninove sinds 2005. De afbraakwerken van de bestaande gebouwen zijn reeds in augustus gestart.

Dit nieuwbouwproject bestaat uit twee aparte gebouwen. Units met 1 tot 3 slaapkamers worden aangeboden. De appartementen hebben een terras met zicht op een achterliggende groenzone. Er is mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse parkeerbox. Voor de constructie van de appartementen werkt Brody samen met aannemer Hooyberghs, het makelaarskantoor ERA Esperanza te Ninove start de verkoop tijdens een opendeurdag op de site en dit op 10 en 11 september 2016.

Topartikels editie Ninove-Dender