Emotionele overhandiging opbrengst steunactie

Vrienden en familie van Cindy en Stijn, de ouders van de ernstig zieke Liam De Koker,  kwamen op maandag 25 juli samen voor de overhandiging van de cheque met de  opbrengst van de koekjesverkoop ten voordele van Liam. De overhandiging verliep heel emotioneel.

Voor Cindy en Stijn is de steun meer dan welkom want de ziekenhuiskosten en het immense verlies van loon voor de dagelijkse zorg voor Liam lopen snel op. Er waren ook enkele momenten van stilte na de overhandiging. Gedachten gingen naar de zieke Liam en iedereen hoopt dat hij het wel haalt in tegenstelling tot zijn sterrenzusje Jana.

Naast de overhandiging van de cheque werden Cindy en Stijn nog extra verrast met geschenken voor de eerste verjaardag van Liam.  Ook werd er gedacht aan de Foundation die Cindy en Stijn runnen ten voordele van kinderafdelingen in ziekenhuizen. Er werden tal van prikcadeautjes overhandigd en de overige dozen wafeltjes gaan richting de ziekenhuizen om uit te delen aan de zieke kinderen. Uiteraard was er ook een geschenk voor de ouders. Een lach en traan werden heel vaak afgewisseld, maar Cindy en Stijn waren enorm tevreden met alles wat er zich afspeelde en zijn iedereen enorm dankbaar.

De initiatiefnemers van de steunactie voor Liam wensen langs deze weg iedereen te bedanken die geholpen heeft, die wafeltjes kocht alsook de mensen die vrije stortingen deden.

Meer info over het steunfonds van Cindy en Stijn vindt u op de Facebookpagina Foundation Jana De Koker.

Topartikels editie Ninove-Dender