Bedrijfsleider Tom Du Caju leert leerlingen wat ondernemen inhoudt

Vlajo (Vlaamse Jonge Ondernemingen) probeert samen met tal van partners een stevige boost te geven aan de ondernemingszin en ondernemende competenties van jongeren. De doelstelling is om kennisuitwisseling tussen onderwijs en de bedrijfswereld te stimuleren.

Vlajo organiseert ieder jaar ‘”Ondernemers voor de Klas”. De directie van Heilige Harten Secundair maakte  van die gelegenheid gebruik om op maandag 29 februari Tom Du Caju, van Du Caju Printing uit Erpe-Mere, in dialoog te laten gaan met de leerlingen van het zesde jaar Accountancy & IT en van het zesde jaar Ondernemen & Marketing . Gedurende twee uur gingen de leerlingen met de bedrijfsleider in dialoog en kregen ze de kans om te ontdekken wat ondernemer zijn nu precies inhoudt.

Topartikels editie Ninove-Dender