Kerstparade in Ninia Shopping Center

De laatste twee weekends van december 2015 organiseert de vzw Handelaarsvereniging van het Ninia Shopping Center in samenwerking met Maspoe vzw op het plein voor het woon- en winkelcomplex een Vlaamse kerstparade.

Op zaterdag 19 december geven Nicole en Hugo om 14 uur de aftrap. Op zondag 20 december is het de beurt aan Paul Severs. Het laatste weekend van 2015 wordt ingezet door Laura Lynn op zaterdag en afgesloten met Sam Gooris op zondag. De optredens zijn volledig gratis en na elk optreden is er mogelijkheid om de artiesten even kort te ontmoeten in het Shopping Center.

Op vertoon van een bewijs van aankoop in het winkelcentrum kunnen bezoekers een voucher krijgen waarmee ze één uur gratis kunnen parkeren vanaf 15 uur.

Meer info: www.niniakerstparade.be

Topartikels editie Ninove-Dender