SuperVlieg Ninove zoekt knuffels

Op zondag 4 oktober 2015 is er de tweede editie van SuperVlieg Ninove, een kunstenfestival voor families met theater, circus, muziek, dans en beeldende kunst om zelf mee te experimenteren of om zalig van te genieten. Je ontdekt het hele programma met alle praktische informatie op www.supervlieg.be.

SuperVlieg Ninove wil er op de eerste zondag van oktober een beestenboel van maken en heeft daarom oude knuffels nodig. De organisatoren zijn op zoek naar apen, beren, olifanten, honden, konijnen, leeuwen, pinguïns, giraffen, vissen of dolfijnen.

Heb jij zo’n knuffel in je mand die je niet meer terug wil ? Breng hem naar de bib of het cultuurcentrum. Dan krijgt hij een mooie plek op SuperVlieg. Later wordt de knuffel een bewoner van de bib of De Plomblom. Misschien komt hij af en toe nog eens buiten bij een familievoorstelling of een vertelsessie.

Topartikels editie Ninove-Dender