Expo in De Kantfabriek

In de Kantfabriek, Burchtdam 4 te Ninove, opent op vrijdag 5 juni de tentoonstelling ‘Identiteit zonder grenzen’ de deuren met een lezing van prof.dr. Paul Verhaeghe, poĂ«zie gebracht door Bart Stouten en muziek van het duo Florescu & Fernandez. De toegang is gratis, reserveren noodzakelijk.

Deze expo is een artistieke reflectie op onze identiteit geĂŻnterpreteerd door de kunstenaars Hilde Nijs (foto), Jo Bracke, Annelies Slabbynck, Thomas Urban, Rebecca Van Rampelberg, Georges Cuvillier, Karin Borghouts en Dirk Van Opdenbosch.

De tentoonstelling is open op zaterdag en zondag van 14 tot 18 uur en op dinsdag en donderdag van 14 tot 19 uur. Reserveren voor de vernissage kan via identiteitzondergrenzen@gmail.com .

In de marge van deze tentoonstelling is er ook nog op vrijdag 12 juni om 20 uur een poĂ«zieavond gebracht door Luc Mommaerts, Roel Richelieu en Jean Van der Schueren. Op zondag 5 juli om 20 uur sluiten Marc Van Den Hoof, Firmin Timmermans, Paul Van Gysegem, Bart Maris en vrienden de expo af met een ovatie aan Willy Roggeman’.

Topartikels editie Ninove-Dender