Nieuw bestuur voor Groen Ninove

Maandagavond 12 januari werd een nieuw bestuur voor Groen Ninove verkozen. Oud-voorzitter Jordy De Dobbeleer geeft de fakkel door aan Annelies Lievens. In haar voorzitterschap zal ze gesteund worden door ondervoorzitter Joachim De Maeseneer, secretaris Karolien Van Overwaelle en penningmeester Jolien Van Londersele.

Kersvers voorzitter Annelies Lievens ziet een boeiende periode op zich afkomen. ‘We willen laten zien dat Groen mee het verschil maakt in Ninove. Samen met onze kartelpartner sp.a en de andere coalitiepartijen maken we eerlijke keuzes voor een sociale en duurzame samenleving. De komende jaren zal het beleid van onze schepen pas echt zichtbaar worden en dat beleid gaan we volop uitdragen.’

Gewezen voorzitter Jordy De Dobbeleer is tevreden met het nieuwe bestuur: ‘We zetten de lijn van Groen door en kiezen zoals nationaal met Meyrem Almaci voor een jonge straffe madam aan het hoofd van de Ninoofse groenen! We zetten in op verjonging en vervrouwelijking. Het partijbestuur is de laatste jaren stevig versterkt met een aantal jonge krachten en het is bijzonder aangenaam in die omstandigheden het voorzitterschap te kunnen overlaten.’ (Op de foto v.l.n.r. : Joachim De Maeseneer, Jolien Van Londersele, Wouter Vande Winkel, Karolien Van Overwaelle, Annelies Lievens en Jordy De Dobbeleer)

Topartikels editie Ninove-Dender