Opendeurdag in ’t Kadeeken

’t Kadeeken, een initiatief voor buitenschoolse opvang (IBO), zet op woensdag 8 oktober tussen 16.30 en 19 uur de deuren open. Iedereen is er van harte welkom om kennis te maken met de medewerkers en de werking.

Voor mensen die al vertrouwd zijn met ’t Kadeeken is deze opendeurdag hét moment om een bezoek te brengen en bij te praten bij een hapje en een drankje. Deze dag is meteen ook een aanloop naar de week van het IBO van 13 tot 17 oktober 2014 met als thema Hokus Sprookus. Die week duiken de medewerkers samen met de kinderen onder in de wondere wereld van de sprookjes.

Wie niet in de mogelijkheid is om op woensdag 8 oktober een kijkje te gaan nemen, kan elke andere dag tijdens de openingsuren meer informatie krijgen en ook inschrijven.

Openingsuren:

  • schooldagen: van 6.45 uur tot 9 uur en van 15 uur tot 19 uur
  • woensdagmiddag: van 6.45 uur tot 9 uur en van 11.15 uur tot 19 uur
  • zaterdag: van 9 uur tot 15 uur
  • vakantie- en schoolvrije dagen: van 6.45 uur tot 19 uur

Meer info? IBO ’t Kadeeken, Parklaan 13A, Ninove, 054 34 23 02, ibo@ninove.be

Topartikels editie Ninove-Dender