Smokkelwaar te koop

Met haar 11-jarig bestaan pakt de Ninoofse carnavalsgroep Vantauidj op Tasj uit met een speciale , ludieke geldactiviteit : de Ninovieters op zoek laten gaan naar de “Gouden Smokkel” of vrij vertaald in het Nienofs de “Gaue Smokkel”.

Deze actie gebeurt in nauwe samenwerking met Juwelier Paul Roelandt uit Denderhoutem en met de lokale horeca in Ninove. Gedurende één maand, namelijk van woensdag 3 september 2014 tot en met vrijdag 3 oktober 2014, zal NKV Vantauidj Op Tasj zakken smokkel (snoep) verkopen voor de democratische prijs van 4 euro. De verkoop gebeurt door de leden zelf, maar ook door de uitbaters van de deelnemende Ninoofse cafés, herkenbaar aan een affiche.

Voor 4 euro krijgt men niet enkel een zakje snoep en steunt men deze jubilerende carnavalsvereniging, maar maakt men ook kans op de snoep/smokkel met de gouden wikkel. Wie deze gouden smokkel in zijn zakje snoep heeft gevonden, is meteen kanshebber voor het winnen van de hoofdprijs ter waarde van 400 euro. Het gaat hier om een plaatje van 10 gram beleggingsgoud, waarmee de winnaar achteraf alle kanten uit kan. Om de winnaar pas aan het einde bekend te (kunnen) maken, zijn er een aantal wikkels in omloop maar slechts één wikkel zal de goede code dragen. De code op de wikkels moet met naam en adres naar een bepaald gsm-nummer worden ge-sms’t

. De winnaar wordt op 3 oktober dan uitgenodigd voor de overhandiging van de prijs.

Topartikels editie Ninove-Dender