Bijna 4.000 eendjes nemen deel aan tweede RT Duck Race

Ronde Tafel Ninove organiseerde op zondag 21 september voor de tweede keer haar RT Duck Race. Een eendenrace op de Dender ten voordele van Make-A-Wish  met startplaats aan ’t Oeverstekske. 

Het concept was eenvoudig. Er werden eendjes verkocht via verschillende kanalen. Om te kunnen deelnemen aan de wedstrijd moest de koper het eendje registreren op www.RTduckrace.be. De 3.852 geregistreerde eendjes werden op zondag 21 september omstreeks 16 uur gelijktijdig in het water gelaten waarna ze stroomafwaarts, ongeveer 100 meter verder, aan de finish werden opgewacht. De eigenaars van de eerste drie eendjes die over de eindstreep kwamen vielen in de prijzen.

Deze winnaars zijn: Peggy Penne uit Aspelare, zij wint een Opel Adam (geschonken i.s.m. Garage Opel Central Ninove), Filip Van Kerckhove uit Pollare, hij wint een reischeque t.w.v. ‚ā¨ 500 (geschonken door Special Travel Ninove) en Nancy Van den Bossche uit Ninove, zij wint een geschenkbon t.w.v. ‚ā¨ 125 (geschonken door de Stad Ninove).

Topartikels editie Ninove-Dender