De Donderdagen zorgen voor dynamiet in Aspelare

Omdat de vaste speelplek van het straattheaterfestival ‘De Donderdagen’ deze week ingepalmd wordt door de kermis, moesten de organisatoren op zoek naar een andere locatie en dat werd Aspelare. Op donderdag 24 juli brengt het Back Up Theater er de voorstelling ‘Comfortable’ en geven Einel Gury & Jeremie Ravon het beste van zichzelf in ‘The Juicy Lucy Circus Show ‘.

In het haute cuisinespektakel van het Nederlandse gezelschap Back Up Theater leidt koken alleen maar tot gebakken lucht. Met ‘comfortabel’ stuntwerk en een snuifje zout dekken de eigengereide koks Johannes Fischer, Anja van Wijngaarden en Michel Lindner de tafel. Er wordt met messen geworpen en er sneuvelen net geen vingers bij het snijden van groenten. Tussendoor komen Zorro en het Vrijheidsbeeld in razende achtervolgingen en slapstickstijl voorbij flitsen, maar ook de maagd Maria en een stel Chinese leeuwen.

De Israëlische luchtacrobate Einel Gury en haar Franse maatje Jeremie Ravon pakken het iets rustiger aan, maar dat maakt het nog niet minder spannend. In ‘The Juicy Lucy Circus Show’ serveren ze een klassiek, komisch liefdesverhaal met rozenblaadjes en een heerlijk bad als smaakmakers. De artieste wacht op de liefde van haar leven, maar de prins op het witte paard is dichterbij dan ze denkt…

Praktisch

  • Donderdag 24 juli vanaf 19 uur in buurthuis Hofstad, Nederhasseltstraat, Aspelare
  • Elke voorstelling speelt twee keer:

                        19.00 uur: Back Up Theater (1)

                        19.45 uur: The Juicy Lucy Circus Show (1)

                        20.45 uur: Back Up Theater (2)

                        21.30 uur: The Juicy Lucy Circus Show (2)    

  • Alle voorstellingen zijn gratis
Topartikels editie Ninove-Dender