Attardo Livio en Laura Beeckmans prinsenpaar bij de kinderen

Ruim 600 kinderen schreven zich deze namiddag in voor het 52ste kindercarnaval. Omstreeks 14 uur vertrok de bonte stoet onder begeleiding van de Ninoofse Narrengilde en de reuzen van het oud stadhuis richting sporthal waar ze konden genieten van een show van ‘De Bende’.

De apotheose van de namiddag was uiteraard de prijsuitreiking. In de categorie grote groepen (meer dan 11 deelnemers) ging de eerste prijs naar ‘De Paradijsvogels4, bij de kleine groepen was de titel weggelegd voor ‘De Fanfare van Honger en Dest’. Een originaliteitsprijs werd uitgereikt aan ‘Miëster Bakker’, de titel van kinderprins en kinderprinses ging naar Attardo Livio (8 jaar) en Laura Beeckmans (7 jaar).

Naast hun titel ontvangt het prinsenpaar een jaarabonnement voor het stedelijk zwembad (geschonken door de Prinsencaemere), een waardevol juweel uit handen van juwelier Nachtergaele en een uniek exemplaar van de ‘Ridderwortel’.

Morgen mag het prinsenpaar plaatsnemen op de prinsenwagen en mogen ze vanop de eretribune de stoet bewonderen.

Topartikels editie Ninove-Dender