Grizzly’s winnen 39ste Quiztoernooi Ninove

De organisatoren van het Quiztoernooi Ninove blikken tevreden terug op een geslaagde 39ste editie. Bijna 200 deelnemers, goed voor 39 quizploegen, streden vier vrijdagavonden lang in het Koninklijk Atheneum van Ninove voor de overwinning.

Op vrijdagavond 14 februari werd de finale gespeeld. De Grizzly’s wonnen het toernooi. Al voor de zevende maal stonden zij op het hoogste schavot. ‘Col en manchet maar thuis gene fret’ was de enige ploeg die de ‘Grizzly’s’ nog van de eindoverwinning kon houden. Een kloof van vier punten moest hiervoor overbrugd worden. De winnaars van vorig jaar konden echter geen vuist maken en de ‘Grizzly’s’ konden hun voorsprong verder uitdiepen.

Zo eindigt ‘Col en manchet maar thuis gene fret’ dit jaar op de verdienstelijke tweede plaats en naast zilver mochten de teamleden van ‘Col en manchet maar thuis gene fret’ ook de prijs voor de rubriek literatuur mee naar huis nemen

Topartikels editie Ninove-Dender