Annick neemt hoofdprijs Duck Race in ontvangst

Ivo Van den Bosch, voorzitter van Ronde Tafel Ninove, mocht op dinsdag 29 oktober in Garage Citroën De Geyndt te Outer de sleutels van een Citroën C3 overhandigen aan Annick Malfroidt, winnares van de Ninoofse eendjeswedstrijd.

Deze wedstrijd georganiseerd door Ronde Tafel Ninove vond plaats op de Dender in Ninove op zondag 22 september 2013. Meer dan 3200 plastic eendjes werden te water gelaten ter hoogte van de aanlegsteiger.

De eigenaar van het eendje dat als eerste de eindstreep overschreed, was de winnaar en kreeg een auto cadeau.

Het eendje van Annick Malfroidt won de race en zij rijdt dus voortaan rond in een  Citroen C3, geschonken door garage Citroën De Geyndt. De opbrengst van de Duck Race, om en bij de 7.000 euro, gaat integraal naar Make-A-Wish.

Topartikels editie Ninove-Dender