Merchtem met DUK en DJ Joost het nieuwe jaar in

Met twee topacts uit eigen gemeente heeft het bestuur goed gekozen om het nieuwe jaar te beginnen in de feestgemeente. De nieuwjaarshappening op de Varkensmarkt gaat door op zaterdag 6 januari 2024. Nieuwjaar vieren begint er om 20 uur met de speech van burgemeester Maarten Mast waarna het (geluidsarm) vuurwerk de lucht in kan.

Daarna komen de echte knallen! Om 20.30 uur mag DUK het feest op gang trappen en als het daarbij dezelfde richting uitgaat als bij de KWB tijdens de kermis dan staat het plein op dat moment al vol. Om 22 uur begint de nieuwjaarsfuif met DJ Joost. Ook die staat garant voor een feestje!

Dit feestje krijgt nog een uitloper op zondag 21 januari met het nieuwjaarsconcert in de kerk te Merchtem. Net als vorig jaar is het symfonieorkest De Lier van de partij. Het concert van 2023 was top en dit orkest in zonder meer een aanrader. Het begint om 17 uur en de toegang is gratis. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk