Vrouwen Wolvertem Merchtem A winnen van Mazenzele Opwijk A

In het vrouwenvoetbal leverden de derby’s tussen Wolvertem Merchtem A en Mazenzele Opwijk A in het verleden al heel wat pittige duels op.

Op de negende speeldag stonden ze in Merchtem opnieuw tegenover mekaar. In tegenstelling tot vorige seizoenen zijn beide teams minder sterk uit de startblokken gekomen. De buren stonden in de stand op gelijke hoogte met elk dertien punten.

Ook deze keer gaven beide teams elkaar weinig toe. Het was Rosalie Crabbe die de thuisploeg, met een goal voor en eentje na de rust, de overwinning bezorgde. KHOWM liet dit seizoen al wat punten uit de handen glippen. Promotie blijft een objectief, maar dat zal via de eindronde moeten gebeuren want leider Bredene heeft al een straatlengte voorsprong. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk