Vlag van Osselse tractorvrienden gewijd

In de kerk van Ossel werd zondagvoormiddag 26 november de vlag van de tractorvrienden van Ossel gewijd. Dirk Van Doorslaer, medeorganisator van de jaarlijkse rondrit van tractoren door de gemeente, verwoordde het als volgt:

“Bij het ontstaan van de tractorvrienden van Ossel, ter gelegenheid van de eerste tractorparade in Merchtem, werd de vraag gesteld of er ook geen vlag bij hoorde voor meer herkenbaarheid. Na drie jaar is die vlag nu realiteit. Een vlag met een groene achtergrond, een knipoog naar de natuur. Ze werd overigens ook al getoond bij de officiële voorstelling van de tractorparade bij de firma Thomas eerder deze maand.

De pastoor gebruikte wijwater maar de tractorvrienden, die konden wel iets pittiger verdragen! (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk