Wijn degusteren is goed voor Ons Parochiehuis in Peizegem!

Ons Parochiehuis, de vroegere Libanon, is een begrip voor vele generaties in Peizegem en ver erbuiten. Vele eetfestijnen, quiz-avonden, familiefeesten en diverse activiteiten van lokale verenigingen vinden er plaats in de infrastructuur die uitsluitend op vrijwilligers draait. Heel wat lokale verengingen, zoals onder meer Samana, KWB en Music Time, hebben er hun vaste stek om te vergaderen en te repeteren terwijl er steeds meer mensen ook hun weg er vinden voor priv√©feesten. Voor het onderhoud en opfrissen van de infrastructuur zijn er echter bijkomende financi√ęle middelen nodig.

In dit kader stak een werkgroep (zie foto) de koppen bij elkaar om, in samenwerking met Great Wine Only uit St Amands, een verkoop- en degustatie-avond van 25 heerlijke wijnen te organiseren. Op vrijdag 20 oktober tussen 19 en 23u kan je voor 5 euro per persoon deze heerlijke wijnen komen proeven, en erna bestellen.

In Peizegem werd ondertussen in alle straten een flyer met bestelformulier in de bus gestopt. Tot 5 november kunnen bestellingen in de brievenbus van Ons Parochiehuis gestopt worden. Online aankopen is mogelijk via de webshop op wijnactie.parochiehuispeizegem.be 

De afhaling is voorzien op zaterdag 2 en zondag 3 december 2023 in Ons Parochiehuis Peizegem tussen 10 en 14u.

De opbrengst wordt integraal gebruikt om de nodige werken te financieren en de toekomst van Ons Parochiehuis voor de vele lokale verenigingen en activiteiten te garanderen. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk