Muziekvereniging Concordia brengt Barbara Dex naar Merchtem

Ook dit jaar brengt de Koninklijke Muziekvereniging Concordia- zoals de traditie het wil – op de tweede zondag na Pasen haar Paasconcert. Ook nu weer in het prachtige kader van de Onze-Lieve-Vrouw ter Noodt-kerk te Merchtem. Datum is deze keer zondag 23 april 2023 om 19 uur.

Concordia staat voor kwaliteit en met Barbara Dex haalt de muziekmaatschappij alweer een kanjer in huis. Barbara onderscheidt zich door haar prachtige stem, maar ook door een verscheidenheid aan muziekstijlen. Dat bewijzen haar zeven albums, met daarop Nederlandstalige parels, gospelnummers en een greep stevige countryrock, steeds gezongen met overtuiging en met veel aandacht voor een goede song. Kortom, ze is van alle markten thuis en Barbara voelt zich overal in haar sas: in het theater, op een festivalpodium of tijdens een sfeerrijk feest. En of het nu met haar eigen band is of als gastzangeres van een klein of groot orkest, Barbara staat er telkens opnieuw, vol overtuiging.

Het eerste gedeelte van het concert is zoals steeds voorbehouden aan Concordia, onder leiding van dirigent Ben Vanlombeeck. Na de pauze maakt Barbara Dex haar opwachting, onder de noemer “ de Koninklijke Muziekvereniging Concordia en Barbara Dex in concert”

Kaarten in voorverkoop 12 euro en zijn te bekomen bij muzikanten en bestuur van Concordia. Aan de inkom kost het 15 euro. Er is ook een vip arrangement aan 40 euro. Meer info op: info@concordia-merchtem.be (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk