Gunther Carleer nieuwe trainer van Merchtem United volgend seizoen

Tien jaar was het geleden dat ze nog eens samenwerkten maar volgend seizoen vormen Gunther Carleer en Joël Van den Driessche opnieuw een trainersduo en dit bij Merchtem United. Londerzelenaar Carleer volgt bij MU Wim D’hondt op, die naar Herent trekt na deze campagne.

Gunther (50), de broer van ex-Wolvertemtrainer Vicky Carleer, komt over van reeksgenoot Steenhuffel B. Hij is bij die club net een decennium aan de slag, 4 jaar bij de A-ploeg en daarna 6 seizoenen bij het B-team. Opwijkenaar Joël Van den Driessche, een man met een Londerzeels voetbalverleden, wordt hulptrainer bij Merchtem United. Hij fungeerde ook als T1 en T2 bij Steenhuffel. De laatste vier jaar was hij inactief. Momenteel wordt er nog een keeperstrainer gezocht.

Ondertussen is het ook zeker dat er een tweede ploeg bijkomt. Hiervoor wordt uitgekeken naar een trainer. Kandidaten kunnen contact opnemen met sportief verantwoordelijke Guy De Coster op het nummer 0476-81.82.15. Eén ding is nog niet zeker en dat is in welke reeks Merchtem United volgend seizoen zal spelen maar het zal ofwel derde ofwel vierde provinciale zijn.

Op de foto van links naar rechts: ondervoorzitter Herman Mergan, Joël Van den Driessche, voorzitter Niki De Proft en Gunther Carleer. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk