Zang- en dansnamiddag van gemeente Merchtem alweer een succes!

Een meer dan geslaagde jubileumeditie, anders kan de je de 25ste uitgave van de zang- en dansnamiddag van de gemeente Merchtem niet noemen. En meteen ook een succesverhaal voor wat bij de start, een kwarteeuw geleden,“het seniorenbal” noemde.

780 mensen waren aanwezig in de sporthal om alweer te genieten van een paar optredens, gebak, koffie en sandwiches. Ook deze keer hadden de afwezigen ongelijk.

Met Sam Gooris, de hoofdact, was het er boenk op, zo zou hij het zelf ook noemen. De schoonzoon van El Sympatico kwam en stak de zaal simpelweg in zijn achterzak. Schijnbewegingen van een slangenmens, een moonwalk om Michael Jackson jaloers te maken en Marijke, inclusief een grasmachien, kortom genoeg stof om de zaal plat te krijgen. Sammeke “Rak” pookte het vuur aan en dat werd gesmaakt. De aangetrouwde telg van de Pfaff-familie kent duidelijk de klappen van de zweep en voor een ad fundum draait hij zijn hand niet om!

Anderhalf uur eerder had Eveline Cannoot, die ook de vorige editie van de partij was, het publiek op temperatuur gebracht. Zij ronselde zelfs dansers in de zaal. De jarigen van de dag werden gevierd en ook de winnaars van de tombola mochten nog het podium op. Conclusie van het verhaal: een geslaagde namiddag en dat zal niemand van de aanwezigen ontkennen. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk