Guy Biesemans nieuwe voorzitter van LSB Merchtem

Woensdag 3 januari werd bij de Liberale Seniorenbond Merchtem nieuwjaar gevierd. Zo’n 180 leden namen daar aan deel in zaal Harmonie. Eerst met de voeten onder tafel en daarna met de voeten op de dansvloer, zo werd 2023 ingezet. Het lidgeld is met tien euro bijzonder laagdrempelig en op de eerste bijeenkomst van het jaar werden de aanwezigen niet alleen op een lekkere maaltijd getrakteerd maar konden ze zich ook nog uitleven op de dansvloer.

Alfons Van der Poorten en Guy Biesemans

En er is ook een nieuwe voorzitter bij de LSB. Vanaf 1 januari neemt Guy Biesemans die functie waar in opvolging van Afons Van der Poorten. Het bestuur bestaat naast de voorzitter uit acht leden. Dat zijn Jan Van Campenhout, Ghislain Becqué, Denise Elpers, Christiane De Smedt, Lucienne Francois, Alfons Van der Poorten, Anette Meskens en Monique Cromphaut. Die staan allen op de foto te samen met enkele helpers op die feestelijke namiddag. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk