GTSM wint op Dag van de Leraar!

Als er ergens wedstrijden georganiseerd worden voor klassen of leerlingen valt de GTSM nogal eens in de prijzen. Goed bezig zijn, heet dat, maar op de Dag van de Leraar, deden de leerkrachten en directie dat nog eens losjes over! Op de dag dat de leerkrachten in de bloemetjes worden gezet werd het GTSM-team getrakteerd op koffie van een echte barista inclusief ontbijt. De reden is dat de school als winnaar uit de wedstrijd #LeeraarLokaal voor secundaire scholen, ingericht door het OVSG (Onderwijsvereniging van Steden en Gemeenten) kwam.

Het 62-koppig team figureerde in een flitsend filmpje – dat professioneel gemonteerd werd – waarin het duidelijk liet blijken dat OVSG de juiste keuze is in plaats van een andere richting uit te gaan. In diezelfde wedstrijd won een school uit Westerlo bij het basisonderwijs. Karolien Van Geldere, directeur van het OVSG: “We hadden een twintigtal inzendingen en de manier waarop de Merchtemse school liet zien hoe fier ze is een school van het OVSG te zijn, gaf de doorslag. Tof dat zelfs leerkrachten die vandaag vrij waren toch langs kwamen om van deze prijs te genieten!” Niet alleen de leerkrachten, die genoten van de koffietruck, waren winnaar, maar ook de leerlingen want zij kregen tien minuten extra speeltijd.

Dat was één maar de school had ook nog een presentje voorzien voor elke leerkracht. Algemeen directeur Sandra De Buyser bedacht alle leraars met een gepersonaliseerde drinkbus. In de bus was de naam van de nieuwe eigenaar gelaserd. En of de Dag van de Leraar bij GTSM geslaagd was! (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk