Frans Cleymans werd 100!

Feest in WZC Martinas want daar vierde Frans Cleymans zijn 100ste verjaardag en een eeuw jong zijn, daar hoort zeker een feestje bij. Dat gebeurde meer dan één keer, maar dat met de familie blijft toch altijd iets speciaals. Frans woonde met zijn vrouw Jeanne Verbeyst op de Brusselsesteenweg. Hij oefende het beroep van meubelmaker uit gedurende gans zijn actieve loopbaan, eerst bij Fons Keppens en later bij de firma Vanderstraeten.

Begin dit jaar verhuisden Frans en Jeanne naar het Woonzorgcentrum Martinas. Jeanne overleed kort daarna. Deze week rondde Frans Cleymans de kaap van 100 jaar en daar werd eerst op getoast met de zeven kinderen, vijf jongens (Leo, Willy, Luc, Jos en Patrick) en twee meisjes (Mia en Chantal). Dat werd een dag later nog eens overgedaan met buren, vrienden, medebewoners van Martinas, kleinkinderen en achterkleinkinderen.

De familiefoto hierbij werd genomen door Jean-Paul Van den Abeele. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk