Kampioenschap meetschieten aan het Mieregemhof

Ze waren “er ’t gat van in,” de Mannen van 59 en Niki, uitbater van het Mieregemhof, omdat hun evenement niet op de kermisaffiche stond. Het kampioenschap van Merchtem meetschieten gaat echter ook dit jaar zeker door en dit op de eerste zondag van kermis of 21 augustus. Afspraak dan op de parking rechtover ‘t Mieregemhof voor het kampioenschap meetschieten.

Inschrijven kan die namiddag vanaf 13 uur en er kunnen 16 teams van twee personen deelnemen. Bij die duo’s dient wel telkens één Merchtemnaar te zijn. Inschrijven kost 5 euro maar daarvoor krijgt de deelnemer al meteen drie drankbonnetjes in retour. Om 14 uur wordt met het gooien begonnen.

De organisatoren krijgen ook de logistieke steun van de gemeente. Bij de uitreiking van de beker zal ofwel de burgemeester ofwel een schepen aanwezig zijn. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk