Niels Van den Bossche naar Merchtem United

Met het aantrekken van Niels Van den Bossche (23) haalde Merchtem United een eerste (grote) versterking binnen voor volgend seizoen. De Peizegemnaar is laatstejaarsstudent rechten, en wil bij de vierdeprovincialer opnieuw het voetbalplezier opsnuiven. Voorzitter Niki De Proft was maar wat blij dat hij met de middenvelder uit eigen gemeente een serieuze versterking kon binnenhalen.

Niels speelde zeven seizoenen bij SK Londerzeel. Hij begon er bij de U16 en zat er drie jaar in de kern van de eerste ploeg. Daarna trok hij naar KHO Wolvertem Merchtem maar daar gooide een blessure en corona roet in het eten. “Bij MU speel ik kort bij de deur, het is een mooi complex en ik zal er zeker terug voetbalvreugde vinden,” aldus Niels. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk