Fietsbieb Merchtem zamelt kinderfietsen in

De oorlog in Oekraïne laat niemand onberoerd. Ook de Merchtemse Fietsbieb wil, net als alle andere Fietsbiebs in Vlaanderen, haar steentje bijdragen om te helpen en dit op de manier waar ze goed in is. Het is de bedoeling om kinderfietsen in te zamelen en uit te lenen aan de kinderen van vluchtelingen die hier in België een onderdak hebben gevonden

Wie een fietsje schenkt krijgt nu zelf geen waardebon, maar voor elke geschonken fiets in deze periode geeft de Fietsbieb een jaar gratis lidmaatschap aan een kind op de vlucht. Het verstrekken van gratis lidmaatschappen loopt tot eind juni. De Fietsbieb engageert zich om de fietsen in orde te zetten (net zoals je alle andere geschonken fietsen ook met eigen middelen in orde zet).

De Fietsbieb zak hiervoor uitzonderlijk open zijn op zaterdag en bij contact worden fietsen ook thuis in Merchtem opgehaald op woensdagavond. Uitzonderlijk worden ook volwassenenfietsen aangenomen. Contact via aloisdesmedt53@gmail.commarleen702@telenet.bemerchtem@fietsbieb.be info: www.fietsbieb.be   (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk