Open Klasdag voor kleuters

Voor het eerst naar school in Merchtem in 2022-2023? Dan is het weldra het moment om te gaan kennis maken met het aanbod in de gemeente. Het is Open Klasdag voor kleuters! Wie vragen heeft of graag meer wil weten over de aanmeldings- en inschrijvingsprocedure kan op zaterdag 5 februari al terecht op vier plaatsen. Dat kan tussen 10 en 12 uur in de Gemeentelijke Basisschool De Plataan, de Vrije Kleuterschool Ter Dreef, de Vrije Basisschool Sint-Donatus en de Gemeentelijke Basisschool Ten Bos (tot 11.30 uur). Op zaterdag 19 mei kan men ook de sfeer gaan opsnuiven in de Vrije Basisschool De Rinkeling van 9.30 tot 10.30 uur.

Voor meer informatie kan men terecht op merchtem.aanmelden.in. Men kan steeds contact opnemen met een school of één van de onderstaande organisaties:

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk