Verontschuldigingen en ontslag

In een mail aan de voorzitter van Open VLD Merchtem, Chantal Mostaert, en de voorzitter van de Gecoro, Eric Biesemans, kondigt plaatsvervangend Gecoro-lid Luc Asselman zijn ontslag aan uit de commissie ruimtelijke ordening. Hij deelt bovendien mee dat hij zich na de online vergadering excuseerde bij de voorzitter voor zijn “betreurenswaardige uitspraak (…)  die zeer kwetsend en denigrerend overgekomen is”. Luc Asselman excuseerde zich ook bij het commissieraadslid van Groen die de online vergadering verliet na de uitspraak van Asselman.

Ondertussen distantieert de fractie van Lijst 1785 zich, bij monde van fractievoorzitter Mario Vandevelde, van de uitspraak. Lijst 1785 gaat op zoek naar een nieuwe kandidaat voor de Gecoro.  

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk