Merchtems skatepark gesloten na vandalisme

Het skatepark aan het gemeentelijk sportcomplex wordt, vanaf vandaag, voor één week gesloten. De reden om die maatregel te nemen is, volgens burgemeester Maarten Mast, het vandalisme en de vervuiling die er in het weekend werden vastgesteld.

Ook in Brussegem werd het speelplein aan de gemeenschapslokalen deels gevandaliseerd.

“De gemeente wil de jongeren zoveel mogelijk kansen bieden en toestaan wat toegelaten is maar er moet ook respect zijn voor de regels en voor het publiek goed. Merchtem is de enige gemeente van de politiezone AMOW die geen samenscholingsverbod heeft, het gemeentebestuur zou dit graag zo behouden”, schrijven burgemeester Mast en algemeen directeur Van den Bossche in een persmededeling.

Het skatepark blijft gesloten tot zondag 7 maart.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk