Stem Dibango in Discotheken Monopoly

In het voorjaar van 2022 komt er een Monopoly Discotheken op de markt. Daar zijn de bekende (winkel)straten vervangen door nog bestaande of ondertussen verdwenen discotheken. Elf plaatsen zijn voorbehouden voor discotheken met een iconisch verleden. Onder hen ook Dibango in Merchtem.

Iedereen mag online zijn stem uitbrengen. Er wordt per e-mail adres en per IP-adres maar één stem geteld. Ondertussen zijn al 20.000 stemmen geteld.

Wil jij dat onze Merchtemse trots Dibango op het Momopoly Discotheken spel wordt vermeld, surg dan als de bliksem naar www.MONOPOLYDISCOTHEKEN.be en breng je stem uit. Dat kan nog tot 21 februari.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...