Kerstroos voor bewoners Ter Stelten

Jong VLD Merchtem heeft in aanloop naar de kerstperiode een Warmste Week actie verricht voor de bewoners van het woonzorgcentrum Ter Stelten. Iedereen is getroffen door de pandemie die al sinds februari door ons land raast. Nu er zelfs geen traditionele kerstperiode zal zijn, raast ook het eenzaamheidsvirus door het land.

We mogen de oudere bevolking in deze moeilijke tijden zeker niet vergeten. Daarom wilde Jong VLD Merchtem een warme actie voor hen organiseren. Zo kregen de 170 bewoners van het WZC Ter Stelten en deserviceflats een kerstroos met een hartverwarmende boodschap op. Ook voor het zorgpersoneel werd een bedanking voorzien.

Voorzitster Lore de Block: “Met deze actie willen wij iedereen oproepen om onze ouders en grootouders in deze moeilijke periode te steunen. Nu meer dan ooit moet de samenleving haar warme hart tonen.”

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk