Online kopen bij Merchtemse marktkramers

Door de corona maatregelen worden een aantal marktkramers (tijdelijk) uitgesloten van de wekelijkse markt in Merchtem. Het gaat o.m. over verkopers van textiel, kousen, sjaals, lederwaren, paraplu’s en zo meer. Om ook deze marktkramers te ondersteunen heeft de gemeente Merchtem deze marktkramers gecontacteerd om een mogelijke verkoop online te stimuleren.

De nodige gegevens vind je op de website van de gemeente onder de noemer ‚Äėnieuws‚Äô en ‚Äėkoop online bij onze marktkramers‚Äô. www.merchtem.be

(Voor alle duidelijkheid, de foto werd gemaakt lang voor de coronacrisis)

Onze nieuwssite www.goeiedag.be biedt aan alle middenstanders die getroffen worden door de coronacrisis de mogelijkheid om gratis te adverteren op onze website. Surf naar www.goeiedag.be en klik op ‘Gratis reclame’. Meer dan 120 handelaars maakten van deze gratis promotie reeds gebruik.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk