Kinderdagverblijf zoekt dringend nieuw onderkomen

Kinderdagverblijf De Petter-Verhasselt in Peiezegem is op zoek naar een nieuw pand. Momenteel verzorgen twee zussen en een tante de opvang van 18 kindjes in een huis aan de Nieuwbaan 68. Een maand geleden kregen zij het nieuws dat de eigenaar van het pand de woning zelf wil betrekken. Zij moeten dus op zoek naar een nieuw pand maar die zoektocht loopt niet van een leien dakje.

“Kinderopvang is al heel moeilijk te vinden, we zouden zeker onze kindjes niet op straat willen zetten. Ook zijn we al volledig volzet tot volgend jaar september, dus zijn er al heel wat plaatsjes gereserveerd,” zegt Cirke De Petter. (lees verder onder de foto)

Zij, haar zus en tante zijn op zoek naar een nieuw onderkomen voor hun 18 kindjes. Het pand zou 3 slaapkamers moeten bevatten van + 40 m². “We moeten 3 m² per kind voorzien op de benedenverdieping en bovenverdieping 2 m². We zouden het liefst in de buurt blijven. Peizegem, Merchtem eventueel Opwijk of Londerzeel”.

Wie kan helpen met een geschikt pand, kan een mailtje sturen naar cirkospetros@msn.com

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk