Hamme: Friturist Patrick verliest zijn moeder aan corona

Vorig jaar ruilde Patrick Stubbe (52), om medische redenen, zijn materiaal voor tuinaanleg en -onderhoud in voor een frituur in Hamme (Merchtem). Patrick ging aan de slag om de frituur te vernieuwen, doopte ze om tot Puur Frituur vond er snel zijn draai. Maar nu zit hij in zak en as. Hij verloor zijn moeder Claudine Cools (74) aan het coronavirus.

Patrick was de enige zoon van Claudine en erg trots op zijn moeder die een belangrijke functie bekleedde, o.m. als algemeen manager bij DAP Philips en vice-voorzitter van Recupel. Claudine Cools werd opgenomen in her ziekenhuis met een darmperforatie. Ze bleek besmet met het covid-19 virus en belandde op intensieve zorgen. Uiteindelijk bezweek ze aan de gevolgen van haar besmetting.

Patrick moest – wegens het virus – in intieme kring afscheid nemen van zijn moeder maar is vast besloten om haar later op een gepaste wijze te herdenken.

(archief foto)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk