Ter Stelten neemt maatregelen

WZC Ter Stelten neemt maatregelen om besmetting met het coronavirus te voorkomen.

Deze maatregelen gelden al zeker tot en met 31 maart 2020. Het woonzorgcentrum is gesloten voor bezoekers, behalve voor de naaste familieleden. Zij kunnen op bezoek komen tussen 10 uur en 20 uur, mits aanmelding aan het onthaal via de hoofdingang, registratie en handen wassen. We vragen om je gezond verstand te gebruiken en de mogelijke risico’s goed af te wegen.

De cafetaria en het sociaal restaurant worden gedurende deze periode ook gesloten voor externe en interne bezoekers.

De kinesitherapie zal plaatsvinden op de kamer in plaats van in de gezamenlijke ruimte. De animatie-activiteiten voor de bewoners blijven doorgaan, maar blijven beperkt per afdeling.

Vrijwilligers worden deze periode geweerd in het woonzorgcentrum. Enkel het onthaal zal af en toe worden bemand door vrijwilligers. De stagiairs kunnen hun stage blijven uitvoeren, hiervoor volgen we de richtlijnen van de scholen.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk