Wie wint De Groene Pluim?

Na de gemeenteraadsverkiezingen en de (snelle) coalitievorming kwam er een soort van politieke rust over de gemeente. Maar Groen neemt alweer de draad op met de verkiezing van De Groene Pluim. Die beloont een groep of individu die zich inzetten voor een “ecologische of solidair initiatief dat origineel, vernieuwend en duurzaam is.”

Nominaties zijn welkom en dit tot ten laatste 20 december op info@groenmerchtem.be of secretariaat Groen Merchtem,  Molenblock 11/01 te 1785 Merchtem. Een inschrijvingsformulier en alle criteria zijn te vinden op de website: www.groenmerchtem.be.

De Groene Pluim zal uitgereikt worden op de nieuwjaarsreceptie van Groen Merchtem op zondag 6 januari om 15 uur in het August De Boeckhuis in Merchtem.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk